En pålitlig byggfirma

nära dig

Vi är ett byggnätverk

Varför just Moderna Gruppen?

Vem kunde ana att ett av Barteks barndoms intressen som att bygga små kojor i träd kunde komma att bli ett yrke och en byggfirma någon gång? Idag är vi inte bara en byggfirma. Vi är ett byggnätverk, ett effektivt team av partnerföretag, där Moderna Gruppen har en ledande roll och ansvarar för samordning. Vi drivs av en vision och glädje som skapandet ger oss. Vi vet att du som kund i byggbranschen vill ha hög kvalitet levererad i tid och till rätt kostnad. Vi lyssnar på dina önskemål och försöker alltid hitta rätt lösning för just dina behov.

Vi vet att alla byggprojekt kan stöta på både mindre eller större problem. Av den anledningen lägger vi extra krut på en omfattande analys under planeringsfasen. Vi tycker att byggarbeten liknar yrket som läkare – det är bättre att förebygga än att behöva behandla problemet.

Söker du en stensättare, vill du bygga om ditt kök, behöver du putsa fasaden eller behöver du någon ska ska utföra markarbete? Kontakta oss för ett helhetsgrepp. Vi tar hand om både planering, byggledning och uppföljning.

Modernas grundare: Aram Shumansky (VD), Bartek Niec (Konsult)

Referenser

Kunden berättar

“Renovering av mitt kök har gått över förväntan bra, tack Moderna Gruppen!”

MariaIt konsult

“Jag uppskattar det lilla extra - deras hjälp med att transportera sopor och överblivet material till återvinningscentralen.”

SvenDesigner

“Snabbt och proffsigt!”

ChrisEkonom
30
Arbeten

Projekt utförda under 2016

Du hittar våra senaste projekt i navigeringen till vänster. Det är bara att bläddra igenom.

Kunskap och erfarenhet.

Vi hjälper dig att

renovera och

bygga om.